Allerheiligen en Allerzielen zijn dagen die ons herinneren aan de vergankelijkheid van het leven.

Op de hoogdag van Allerheiligen waren we als geloofsgemeenschap verbonden met allen die sedert vorig jaar oktober getroffen werden door rouw. Samen met de families hebben we in het bijzonder gebeden voor:  Rita Goovaerts, Paul Van Sebroeck, Jeannine Guldemont, Elisabeth Teughels, Annie Van Vaeck, Ida Ranson, Corneel Dewindt, Frieda Penne, Maria Vermeulen, Hendrik Vandenbergh, Yvonne Verlinden, Hendrika Gullikers, Constant Seghers, Anna Willems, Frans Silverans, Monique Laeremans, Jacqueline Duym, Elise Mariette Dusar, Louisa Van der Kinderen, Jean Baptiste Serneels, Jean Latui, Gustaaf Verbruggen, Jeanne Aerts, Elsa Stevens, Frieda Van Vaeck, Jan Nupie, Ludovica Louisa Meuwes, Antoine Bracaval, Godelieve Van den Eynde, Pierre Van Holderbeke en Luc Steffens.

De families van de overledenen van het afgelopen jaar mochten het kruisje met de naam van hun geliefde erop komen afhalen om het thuis een mooi plaatsje te geven. Zij waren zeer dankbaar voor deze mooie en sfeervolle herdenking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s